top of page

Group

Public·8 members
Seraphim Kudryashov
Seraphim Kudryashov

Paula Seling - Timpul


După finala concursului Eurovision, Paula Seling a declarat: "Sunt fericită că am avut ocazia să cânt pentru România, pentru oameni cu vise frumoase, cu gânduri şi dorinţe înalte. Am visat la un miracol... poate nu a fost timpul lui. Am cântat cu tot sufletul, ne-am pregătit ca şi pentru un real campionat de muzică europeană. Suntem fericiţi dacă voi aţi fost mândri de noi".
Paula Seling - Timpul


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvittuv.com%2F2ue5Tc&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw06luM9YYGqliAWl60rqE5TCel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa joi şi şapte au fost rănite după ce un vapor care transporta turişti s-a răsturnat, apoi s-a scufundat, pe un lac în statul american Missouri (centru) în timpul unei furtuni violente, relatează Reuters, dpa şi AFP.


Cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa joi şi şapte au fost rănite după ce un vapor care transporta turişti s-a răsturnat, apoi s-a scufundat, pe un lac în statul american Missouri (centru) în timpul unei furtuni violente, relatează Reuters, dpa şi AFP.


Româncele au pierdut primul set cu 23-25, dar le-au câştigat pe următoarele cu 25-16 şi 26-24. Setul patru a fost foarte echilibrat iar gazdele şi l-au adjudecat cu 27-25, prelungind suspansul. În setul decisiv, jucătoarele de la Volei Alba Blaj au condus tot timpul, dar nu au scapat de emoții după ce au fost egalate la 7. La 14-13, Darko Zakoc a cerut timeout.


Cu siguranță ai auzit și tu până acum că nu este bine să te uiți la televizor sau să folosești telefonul fix înainte de a te pune la somn. Ba mai mult, specialiștii recomandă nici să nu avem televizor în dormitor, pentru a ne putea odihni cum trebuie. Dar hai să vedem începând cu ce oră nu ar trebui să ne mai pierdem timpul cu privitul ecranelor televizoarelor sau a smartphone-urilor.


Cu toții am auzit avertismente cu privire la timpul petrecut în fața ecranelor pentru copii, dar cum rămâne cu adulții? Având în vedere că multe locuri de muncă necesită ore petrecute în fața unui computer, iar cea mai mare parte a timpului liber este petrecută în fața televizorului sau pe telefoane, pe rețelele sociale, mulți dintre noi stăm ore consecutive cu ochii în ecrane.


Ritmul circadian este alterat, trimițând creierului informații eronate cu privire la zi și noapte sub stimulii de lumină și întuneric. Astfel, atunci când dormim expuși la iluminatul și sunetul televizorului, creierul poate activa anumite funcții care nu sunt programate biologic să apară în timpul nopții. Consecința va fi un somn agitat, cu treziri frecvente și odihnă minimă. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Hermiane Cielle
  Hermiane Cielle
 • Janet Gee
  Janet Gee
 • Doc OPD
  Doc OPD
 • I
  info.tvactivatecode
bottom of page